De meest populaire mogelijkheden op een rijtje:

Wedden op wedstrijd (1X2) –Dit is één van de makkelijkste manieren om geld in te zetten op een wedstrijd: Er wordt ingezet op de uitslag van een wedstrijd. In de meeste gevallen wordt dit type aangegeven met ‘1X2′ waarbij ‘1’ staat voor een overwinning van de thuisploeg, ‘X’ voor gelijkspel en ‘2’ voor een overwinning van het uitspelende team.

Een andere mogelijkheid bij wedden op voetbal is het inzetten met handicap. Dit betekent niets meer dan dat een team start met een doelpunt achter of een doelpunt voor. De inzet wordt geplaatst zoals bij een normale weddenschap, maar zou u inzetten op Lokeren met een handicap van +1, dan staat Lokeren direct al een doelpunt voor.

Wedden op score is een mogelijkheid waaronder veel opties vallen. Er kan ingezet worden op een zogeheten Correcte Score en zoals de naam al doet vermoeden, gaat het hier om het voorspellen van de juiste uitslag. Deze manier van wedden op sport is de meest moeilijke aangezien het helemaal goed of helemaal fout is. Dit zorgt voor flinke uitbetalingen wanneer de uitslag goed voorspeld wordt, zeker op het moment dat deze niet waarschijnlijk geacht werd door de bookmaker.

Het aanwijzen van de spelers die een goal zullen maken, hoort ook bij het wedden op score. In deze categorie zijn een aantal flinke uitbetalingen te vinden, vooral wanneer je gaat kijken naar de eerste en laatste persoon die scoort. Hoe groter de kans is dat het niet gaat gebeuren, hoe hoger de uitbetalingen zullen zijn. De truc is te kijken naar de speler die de bookmaker gemist heeft, of het element waar de bookmaker geen rekening mee gehouden heeft. Denk je dat de kans op iets erg groot is, en denkt de bookmaker van niet, dan kan dit je aardig wat geld opleveren.

Onder de Specials (bij Unibet) vind je de meer speciale weddenschappen. Dit zijn mogelijkheden die vaak toegevoegd zijn door de bookmaker zelf en hier kan ingezet worden op de meer afwijkende elementen, zoals het aantal corners, het aantal blessures etc. Het is moeilijker om dit te voorspellen en dat betekent dat ook hier geld te verdienen is met een juiste voorspelling.

Toernooi weddenschappen is een andere vorm, en die zijn geschikt voor de echte gokkers of liefhebbers van voetbal. Hier is het de bedoeling dat de winnaar van een groep of poule goed aangewezen wordt, of de eindwinnaar van het volledige toernooi. Ook kan er ingezet worden op het aantal doelpunten dat gescoord zal worden. In deze categorie is niets te gek, zolang de bookmaker het maar aan wil bieden. De bookmaker Betfirst heeft een breed aanbod wanneer het gaat om toernooien zoals het Wereldkampioenschap, de Europa League en uiteraard de Champions League.

Wil je meer informatie over het wedden op voetbal, lees dan onze andere artikelen eens door. Je hebt nu een inleiding gehad waardoor het makkelijker is om je in te lezen in de rest.

We hebben een lijst gemaakt met de meest betrouwbare en legale bookmakers wanneer je direct een account aan wilt maken. Deze lijst is voorzien van de welkomstbonussen en de bonussen die je zonder storting kunt krijgen wanneer je een aanmelding doet via onze website.